Τηλ.: 2310 222 607

Η τεχνολογία Cavitation είναι ευρέως διαδεδομένη ως η πιο υπερσύγχρονη αποτελεσματική θεραπεία άμεσης, μόνιμης λιποδιάσπασης για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και της απώλειας του τοπικού πάχους.
Το Cavitation αποτελεί μία επαναστατική μέθοδο με υπερήχους η οποία στοχεύει κατευθείαν στα επίμονα αποθέματα λίπους σε περιοχές που ακόμα και εξαντλητική δίαιτα ή αφιερώνοντας ώρες στο γυμναστήριο δεν υποχωρούν. Είναι μία ευχάριστη, άνετη, μη χειρουργική τεχνική που πραγματοποιείται αναίμακτα – χωρίς νυστέρι, βελόνες, μελανιές ή πόνο και στοχεύει στην αποδόμηση των λιποκυττάρων και εγγυάται την άμεση απώλεια πόντων από τη πρώτη κιόλας συνεδρία, ενώ μειώνεται αισθητά η αντιαισθητική όψη φλοιού πορτοκαλιού.

Σε κάθε θεραπεία Cavitation επιτυγχάνουμε ταυτόχρονα:

 • καύση του σωματικού λίπους
 • αποβολή τοξινών, μείωση, εξάλειψη κυτταρίτιδας
 • βελτίωση λεμφικής και φλεβικής κυκλοφορίας
 • βελτίωση της υφής του δέρματος, παραγωγή νέου κολλαγόνου, μείωση ραγάδων
 • διαμόρφωση περιγράμματος σώματος και απώλεια πόντων

Ενδείκνυται για όσους θέλουν να απαλλαγούν από το λίπος:

 • στην κοιλιά
 • στα μπράτσα
 • στους γλουτούς
 • στο εσωτερικό και εξωτερικό μέρος των μηρών
 • στους γοφούς
 • στα γόνατα
 • στη μέση

Το Tsolaki Beauty Center είναι το πρώτο κέντρο που εισήγαγε την πιο σύγχρονη τεχνολογία Cavitation

Άμεσα αποτελέσματα από την 1η κιόλας συνεδρία. Μία νέα επαναστατική τεχνολογία που μέσω ήχου χαμηλής συχνότητας δημιουργεί φυσαλίδες υποπίεσης μέσα στο λιπώδη ιστό και γύρω από τα λιποκύτταρα που καθώς καταρρέουν καταστρέφουν την κυτταρική μεμβράνη άρα και την δομή των λιποκυττάρων. Το φαινόμενο λέγεται “cavitation effect” σπηλαίωση. Κάθε συνεδρία διαρκεί μόνο 20’ και είναι μία ολοκληρωμένη θεραπεία κατά του τοπικού πάχους, και της κυτταρίτιδας. Η συχνότητα των συνεδριών είναι 1 με 2 φορές την εβδομάδα και ο τελικός αριθμός εξαρτάται από την ανταπόκριση του σώματος στην κάθε συνεδρία, συνήθως είναι από 8 – 12 συνεδρίες. Παρά το γεγονός ότι δεν είναι απαραίτητη κάποιου είδους συμπληρωματική θεραπεία μετά από το cavitation, έχει διαπιστωθεί ότι η χρήση ραδιοσυχνοτήτων μπορεί να διευκολύνει σημαντικά τον μεταβολισμό του λίπους να συμβάλλει στην λιπόλυση και να βελτιώσει την υφή του δέρματος.

Συχνές Ερωτήσεις

Τα αποτελέσματα μπορούμε να τα δούμε και να τα αισθανθούμε από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Βεβαίως μεγαλύτερη βελτίωση θα δούμε με την συνέχιση των προβλεπομένων συνεδριών.
Κάθε συνεδρία διαρκεί μόνο 20’ και είναι μία ολοκληρωμένη θεραπεία κατά του τοπικού πάχους, και της κυτταρίτιδας.
Η συχνότητα των συνεδριών είναι 1 με 2 φορές την εβδομάδα και ο τελικός αριθμός εξαρτάται από την ανταπόκριση του σώματος στην κάθε συνεδρία, συνήθως είναι από 8 – 12 συνεδρίες.
Παρά το γεγονός ότι δεν είναι απαραίτητη κάποιου είδους συμπληρωματική θεραπεία μετά από το cavitation, έχει διαπιστωθεί ότι η χρήση ραδιοσυχνοτήτων μπορεί να διευκολύνει σημαντικά τον μεταβολισμό του λίπους να συμβάλλει στη λιπόλυση και να βελτιώσει την υφή του δέρματος.
H μέθοδος είναι απολύτως ασφαλής. Δεν συνιστάται μόνο σε εγκύους ,σε άτομα που πάσχουν από νεφρική ανεπάρκεια και σε άτομα με βηματοδότη.
Η θεραπεία είναι τελείως ανώδυνη. Είναι μία ευχάριστη, άνετη, μη χειρουργική τεχνική που πραγματοποιείται αναίμακτα-χωρίς νυστέρι, βελόνες, μελανιές ή πόνο.