Τηλ.: 2310 222 607

Η μη ενέσιμη μεσοθεραπεία είναι η σύγχρονη εναλλακτική μέθοδος της παροδικής ενέσιμης μεσοθεραπείας. Η νέα αυτή τεχνική βασίζεται στην αρχή της Ηλεκτροδιαπερατότητας (electroporation). Η τεχνολογία της Ηλεκτροδιαπερατότητας χρησιμοποιεί ειδικές ηλεκτρικές κυματομορφές οι οποίες επιτυγχάνουν την προσωρινή διάνοιξη των κυττάρων του δέρματος, επιτρέποντας με αυτόν τον τρόπο την βαθιά διείσδυση εξειδικευμένων σκευασμάτων.

Η κάθε συνεδρία είναι 30λεπτη ενώ απαιτούνται 8 – 10 επαναλήψεις για αποτελέσματα μακράς διαρκείας. Η τεχνική της Μη Ενέσιμης Μεσοθεραπείας Dermaroller Amaros είναι ανώδυνη, ενώ για όλες τις θεραπείες υπάρχουν πρωτόκολλα που εξασφαλίζουν άμεσα και ορατά αποτελέσματα. Οι θεραπείες προσώπου, ματιών, λαιμού και ντεκολτέ με το σύστημα της Μη Ενέσιμης Μεσοθεραπείας Dermaroller Amaros αντιμετωπίζουν όλα τα προβλήματα που επιφέρει η γήρανση του δέρματος, ρυτίδες, χαλάρωση. Η τεχνική αυτή αυξάνει σημαντικά τα επίπεδα ενυδάτωσης, αλλά και την αιμάτωση των ιστών, με αποτέλεσμα την διέγερση της παραγωγής των ινοβλαστών. Οι ινοβλάστες αποτελούν βασικό στοιχείο παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης, τα οποία ευθύνονται για την διατήρηση του ελαστικού και λείου δέρματος .
Η Μη Ενέσιμη Μεσοθεραπεία Dermaroller Amaros χρησιμοποιεί μία κατοχυρωμένη φόρμουλα που περιέχει ενυδατικά και αντιοξειδωτικά συστατικά, ανοσοδιεγέρτες και φυσικά εκχυλίσματα. Η διαδερμική διείσδυση επιτυγχάνει σημαντική βελτίωση στην ποιότητα του δέρματος χάρη στην επαναδόμηση του κολλαγόνου, στην ενυδάτωση και την σύσφιξη του δέρματος. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Οι θεραπείες εφαρμόζονται σε:

  • Πρόσωπο
  • Μάτια
  • Λαιμό
  • Ντεκολτέ

Οι θεραπείες της Μη ενέσιμης Μεσοθεραπείας Dermaroller Amaros εισάγουν μία σημαντική ανακάλυψη στο χώρο των Αισθητικών Εφαρμογών.

Συχνές Ερωτήσεις

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία.
Η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί σε πρόσωπο, μάτια, λαιμό και ντεκολτέ.
Η κάθε συνεδρία είναι 30λεπτη ενώ απαιτούνται 8-10 επαναλήψεις για αποτελέσματα μακράς διαρκείας.
Η μεσοθεραπεία με dermaroller Amaros ανήκει στην κατηγορία της μη ενέσιμης μεσοθεραπείας. Η θεραπεία είναι ανώδυνη, ευχάριστη, ανακουφιστική και τα αποτελέσματα είναι ορατά από τη πρώτη κιόλας εφαρμογή.