Τηλ.: 2310 222 607

Ο καθαρισμός είναι μία κλασική θεραπεία αισθητικής η οποία είναι απαραίτητη για κάθε τύπο δέρματος, για άνδρες και γυναίκες και για όλες τις ηλικίες.
Η υπερβολική έκκριση σμήγματος δημιουργεί, τα γνωστά σε όλους μας, μαύρα στίγματα που εντοπίζονται σε όλες σχεδόν τις περιοχές του προσώπου. Στην επιδερμίδα μας συγκεντρώνονται ρύποι από το περιβάλλον και άλλες τοξικές ουσίες από το εσωτερικό των κυττάρων. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να φράσσονται οι πόροι του δέρματος, το οποίο δεν μπορεί πλέον να οξυγονωθεί και να ενυδατωθεί σωστά. Άρα είναι απαραίτητη διαδικασία η διάνοιξη των πόρων. Ο καθαρισμός στοχεύει ακριβώς σε αυτό το σημείο.

Στο Tsolaki Beauty Center με την χρήση ειδικού ενζυμικού peeling, την βοήθεια της δερμοαπόξεσης με διαμάντι, της σπάτουλας υπέρηχων 3 γενιάς, κατάλληλων βιοτεχνολογικών καλλυντικών προϊόντων, των υπερήχων, των υψισύχνων αλλά και με τον σωστό χειρισμό από το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, οι πόροι διανοίγονται, το δέρμα αναπνέει και επιτυγχάνεται η σωστή δίοδος των προϊόντων ενυδάτωσης, σύσφιξης και ανάπλασης του δέρματος. Καθαρίζει τους πόρους από το σμήγμα σε βάθος και παράλληλα επαναφέρει την επιδερμίδα στα κατάλληλα επίπεδα ενυδάτωσης. Η θεραπεία του καθαρισμού βοηθάει το δέρμα να αναπνέει οπότε και να λειτουργεί σωστά και έτσι επιτρέπει τη μέγιστη δράση των προϊόντων περιποίησης.
Το τελικό αποτέλεσμα είναι φωτεινό πρόσωπο χωρίς ερεθισμούς. Η θεραπεία διαρκεί περίπου 2 ώρες και η φροντίδα μετά τον καθαρισμό διαφοροποιείται ανάλογα με τις ανάγκες και τον τύπο του κάθε δέρματος. Η θεραπεία επαναλαμβάνεται ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος κάθε 2 με 4 μήνες.


Για τη θεραπεία καθαρισμού και ενυδάτωσης προσώπου πραγματοποιούνται τα εξής βήματα:

 • Ντεμακιγιάζ
 • Τονωτική λοσιόν
 • Απολέπιση με διαμαντοδερμαπόξεση, σπάτουλα υπερήχων, ενζυμικό peeling ή AHA
 • Εξαγωγή σμίγματος
 • Διάνοιξη κλειστών φαγεσόρων
 • Massage με αιθέρια έλαια
 • Εφαρμογή υψίσυχνου ρεύματος για αποστείρωση.Σχηματισμός φρυδιών.
 • Εφαρμογή υπερήχων με βιταμίνη C και Α,για ενυδάτωση ,ανάπλαση και σύσφιγξη.
 • Εφαρμογή μάσκας (ανάλογα με τον τύπο δέρματος)
 • Ενυδατική και αντηλιακή κρέμα
 • Απαλό μακιγιάζ

ΑΝΤΙΕΝΔΕΙΞΕΙΣ:

 • Φλεγμονώδης ακμή
 • Έντονη διάχυτη Ευρυαγγεία

Συχνές Ερωτήσεις

Το Tsolaki Beauty Center διαθέτει σύγχρονες τεχνικές, ειδικά καλλυντικά και μηχανήματα όπως το μηχάνημα της δερμοαπόξεσης καθώς και την σπάτουλα υπερήχων που κάνουν τον καθαρισμό του προσώπου μας ανώδυνα χωρίς να προκαλέσουν κανέναν ερεθισμό.
Η θεραπεία διαρκεί περίπου 2 ώρες και η φροντίδα μετά τον καθαρισμό διαφοροποιείται ανάλογα με τις ανάγκες και τον τύπο του κάθε δέρματος.
Η θεραπεία επαναλαμβάνεται ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος κάθε μήνα.
Οι τύποι της επιδερμίδας και τα βασικά τους κριτήρια είναι οι εξής:
Λιπαρή επιδερμίδα: Αυξημένη έκκριση σμήγματος που σημαίνει ότι η επιδερμίδα γυαλίζει, με ανοικτούς πόρους που έχουν σαν αποτέλεσμα σπυράκια και μαύρα στίγματα.
Ξηρή επιδερμίδα: Ξηρότητα σε όλες τις περιοχές του προσώπου, συχνή αίσθηση αφυδάτωσης, μειωμένη λάμψη του, και αρκετές ρυτίδες λόγω της έλλειψης υγρασίας στην επιδερμίδα.
Μικτή επιδερμίδα: Ο πιο διαδεδομένος τύπος επιδερμίδας στις γυναίκες. Συνδυάζει στοιχεία από τους δυο προηγούμενους, παρουσιάζει λιπαρότητα σε μύτη πιγούνι μέτωπο ενώ είναι ξηρή στις υπόλοιπες περιοχές. Έτσι, εμφανίζει ακμή στις λιπαρές περιοχές και φραγμένους πόρους λόγω του σμήγματος.
Ευαίσθητη επιδερμίδα: Με βασικά χαρακτηριστικά το ξεφλούδισμα, κοκκινίλες και πολλές φορές μικρά κόκκινα αγγεία σε διάφορες περιοχές του προσώπου (ευρυαγγείες). Τα συμπτώματα αυτά εντείνονται από τις καιρικές συνθήκες όπως πολύ κρύο, καύσωνας, την έκθεση στον ήλιο, αλλά και από συγκεκριμένα συστατικά που υπάρχουν στα διάφορα καλλυντικά.
Ταλαιπωρημένη επιδερμίδα μετά τα 40: Οι κακές συνήθειες σε συνδυασμό με τη λάθος περιποίηση, κακή διατροφή αλλά και τις κλιματολογικές συνθήκες και τους ρύπους, δημιουργούν αρκετά προβλήματα στην ώριμη επιδερμίδα όπως, καφέ κηλίδες, ρυτίδες, θαμπάδα, και ανομοιομορφίες στο χρωματικό της τόνο.