Τηλ.: 2310 222 607

Η αγάπη μας για την αισθητική, μας οδήγησε πριν 30 χρόνια στην δημιουργία ενός ξεχωριστού κέντρου ομορφιάς στην καρδιά της πόλης μας, υψηλών προδιαγραφών και μοναδικής αισθητικής, το Tsolaki Beauty Center.

Το Tsolaki Beauty Center είναι ένα νόμιμο Επιστημονικό Κέντρο Αισθητικής, με το σήμα της Ομοσπονδίας και αριθμό μητρώου 170. Βρίσκεται στην οδό Τσιμισκή 60 με Αγίας Σοφίας. Υπεύθυνη Αισθητικής και ιδιοκτήτης είναι η Μαίρη Τσολάκη, μέλος της ένωσης Επαγγελματιών Αισθητικής Βόρειας Ελλάδας (Ε.Ε.ΠΑ.Β.Ε.) που είναι μέλος της Ομοσπονδίας Σωμάτων Επαγγελματιών Διπλωματούχων Αισθητικής Ελλάδας. Εδώ θα βρείτε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον, εξειδικευμένο προσωπικό για κάθε τομέα της ομορφιάς, απόλυτα προσωπική φροντίδα, ολοκληρωμένη τεχνολογική υποδομή και βιοτεχνολογικά καλλυντικά που καλύπτουν όλες σας τις ανάγκες.

Σε μία περίοδο που όλα αλλάζουν και επηρεάζουν τη ζωή όλων μας, εμείς συνεχίζουμε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας έχοντας έναν στόχο.

Να συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σε όσους μας εμπιστεύονται εδώ και 30 χρόνια, αναλαμβάνοντας να δώσουμε λύση σε κάθε αισθητικό πρόβλημα, προσφέροντας μία πλούσια λίστα από θεραπείες προσώπου – σώματος, άκρων και στυλιστικές προτάσεις ομορφιάς για τα μαλλιά και το μακιγιάζ που αναζωογονούν ψυχή και σώμα και γεμίζουν θετική ενέργεια και ευφορία.

Μέσα από συνεχή αναζήτηση το Tsolaki Beauty Center χρησιμοποιεί προηγμένες φόρμουλες και πρωτόκολλα με βιοτεχνολογικά καλλυντικά και μηχανήματα σύγχρονης τεχνολογίας όπως Laser E – light, RF ραδιοσυχνότητες, ενέσιμες και μη ενέσιμες μεσοθεραπείες (ηλεκτροπορέισιον), dermaroller, dermapen, υπερήχους, διαμαντο-δερμοαπόξεση, cavitation, lipo-laser, compulift, vita trans, violemf, κ.α. που αντιμετωπίζουν την γήρανση μέσα από μία σύγχρονη οπτική όπως είναι η επαναφορά και το σταδιακό “χτίσιμο” της νεότητας του δέρματος, με απόλυτη υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα.

Το σύστημα περιποίησης και θεραπείας του Tsolaki Beauty Center υπόσχεται την απόκτηση ενός υγιούς και όμορφου σώματος σε συνθήκες άψογης καθαριότητας, οργάνωσης, και διακριτικότητας.

Γιατί να μας προτιμήσετε

Γιατί βρίσκετε όλες τις υπηρεσίες ομορφιάς σε έναν χώρο και μπορείτε να συνδυάσετε την περιποίηση του προσώπου ή του σώματος σας με την περιποίηση των μαλλιών σας.
Γιατί σας φροντίζουμε προσωπικά με συνέπεια χωρίς αναμονές και τελειώνετε πάντα την ώρα που εξυπηρετεί εσάς, με αυστηρούς κανόνες υγιεινής, άνεσης και διακριτικότητας.
Γιατί υπάρχει συνεχής ενημέρωση και εξειδίκευση σε όλες τις υπηρεσίες που παρέχουμε και οι υπεύθυνες του κάθε τμήματος είναι καταξιωμένες στο χώρο της ομορφιάς και της μόδας, με ανώτατες σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Γιατί ανανεώνουμε τα μηχανήματά μας σε ετήσια βάση και επισκεπτόμαστε τις διεθνείς εκθέσεις για να απολαμβάνετε ό,τι πιο καινούριο υπάρχει και συγχρόνως να πετυχαίνουμε τα άριστα αποτελέσματα σε κάθε αισθητικό  σας πρόβλημα, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.
Επειδή είμαστε μία οικογενειακή επιχείρηση,  χωρίς τμήμα μάρκετινγκ και οικονομικούς στόχους. Η διαφήμιση μας είναι η ευχαριστημένη πελατεία μας και ο στόχος μας είναι ο ίδιος, πάντα η δική σας ικανοποίηση.
Το Tsolaki Beauty Center είναι  ένας σύγχρονος χώρος σε κεντρικό σημείο της πόλης, με εύκολη πρόσβαση.
Γιατί τα άτομα που έχουν φοιτήσει στο Tsolaki Beauty Studies έχουν πάρει την πιο άρτια εκπαίδευση στην πιο ανταγωνιστική τιμή και έχουν απορροφηθεί στον τομέα της ομορφιάς.