Τηλ.: 2310 222 607

Άμεση Αντιμετώπιση Ακμής MONO 24€

Τέσσερις (4) συνεδρίες για Θεραπεία και άμεση αντιμετώπιση της Ακμής, με μείωση της λιπαρότητας και ρύθμιση του σμήγματος.

Τέσσερις (4) συνεδρίες για Θεραπεία και άμεση αντιμετώπιση της Ακμής, με μείωση της λιπαρότητας και ρύθμιση του σμήγματος, με χρήση προϊόντων που έχουν ισχυρή σμηγματορυθμιστική και αναπλαστική δράση και εφαρμογή του παγκοσμίως διάσημου Laser E-Light το οποίο καταστρέφει το βακτήριο της ακμής και αντιμετωπίζει εντυπωσιακά τα σημάδια του δέρματος.

ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

€ 24.00

ΑΡΧΙΚΗ ΑΞΙΑ

€ 160.00

Η προσφορά περιλαμβάνει:

Δύο (2) θεραπείες με προϊόντα που έχουν ισχυρή σμηγματορυθμιστική και αναπλαστική δράση, για άμεση αντιμετώπιση της λιπαρότητας και ρύθμιση του σμήγματος. Διάρκεια της κάθε θεραπείας 40′.
Δύο (2) θεραπείες με εφαρμογή του Laser E-Light, το οποίο καταστρέφει το προπιονικό βακτήριο της ακμής και αντιμετωπίζει τα σημάδια του δέρματος. Διάρκεια της θεραπείας 30′.

Η ακμή χαρακτηρίζεται από φλεγμονή των σμηγματογόνων αδένων και αναπτύσσεται όταν παράγουν υπερβολικό σμήγμα (σμηγματόρροια). Το κύριο βακτήριο για την εμφάνιση της ακμής είναι το προπιονικό. Σκοπός της θεραπείας είναι να μειώσει τον αριθμό των βακτηριδίων για να αποφευχθεί μόλυνση και να επιτευχθεί η μείωση της παραγωγής σμήγματος.

[ninja_forms_display_form id=4]

Χωρίς Σχόλια

Comments are closed.