Τηλ.: 2310 222 607

Στο Tsolaki Beauty Center η αποτρίχωση σε πρόσωπο και σώμα γίνεται με το Laser E-Light.
Το Laser E-Light είναι το πιο άρτιο και επιστημονικό εξελιγμένο μηχάνημα της παγκόσμιας αγοράς για την αντιμετώπιση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας, δίνοντας το καλύτερο αποτέλεσμα στην μόνιμη αποτρίχωση. Όλες οι άλλες τεχνολογίες θεωρούνται ξεπερασμένες. Λειτουργεί με την μέθοδο του παλμικού φωτός (IPL) συνδυασμένο με ραδιοσυχνότητες (RF) και κρυοθεραπεία για ανώδυνη εφαρμογή.
Το Laser E-Light είναι ενισχυμένη ακτίνα με ευρύ φάσμα φωτός η οποία μεταφέρει υψηλή φωτεινή ενέργεια και ενεργεί θερμικά σε καθορισμένους ιστούς αφήνοντας ανέπαφο το δέρμα. Λόγω του ευρύ φάσμα φωτός που διαθέτει έχουμε εξαιρετικό αποτέλεσμα αποτρίχωσης και σε ανοιχτόχρωμες τρίχες.
Το έντονο παλμικό φως IPL πολλαπλού παλμού εγγυάται και δίνει αποτελεσματική αποτρίχωση όσο βαθιά και αν βρίσκονται οι θύλακες, ακόμα και στο υπόδερμα.
Οι ραδιοσυχνότητες RF διεγείρουν τους ινοβλάστες στο ιδίως δέρμα για παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, ταυτόχρονα κατευθύνουν την θερμική ενέργεια για πιο αποτελεσματική αποτρίχωση χωρίς βλάβες στο δέρμα.
Οι τρίχες θα αρχίσουν να πέφτουν σταδιακά μετά από 10-15 ημέρες. Το 80% – 90% των θυλάκων της τρίχας απενεργοποιούνται και δεν παράγουν νέα τρίχα. Το αποτέλεσμα είναι σταθερό και μόνιμο.

Κατά την εφαρμογή, για μεγαλύτερη προστασία, τοποθετείται ειδικό gel ώστε η ενέργεια να μην έρθει σε άμεση επαφή με την επιδερμίδα.

Πλεονεκτήματα Laser E-Light:

 • Έχει καλύτερο και μονιμότερο αποτέλεσμα αφού δρα ταυτόχρονα στον θύλακα της τρίχας και στο σώμα αυτής
 • Απαιτεί λιγότερες συνεδρίες από το απλό IPL αφού όλη η ενέργεια πηγαίνει στον στόχο της με την κατευθυντική δράση της ραδιοσυχνότητας RF
 • Αφαιρεί ανοιχτόχρωμες τρίχες και χνούδι τα οποία δεν μπορεί να αφαιρέσει το κλασικό IPL ή το Laser
 • Είναι ανώδυνο αφού με την κρυοθεραπεία ψύχει άμεσα το σημείο εφαρμογής
 • Γίνεται εφαρμογή σε σκουρόχρωμη επιδερμίδα
 • Αναζωογονεί το δέρμα με τη διπλή δράση (IPL + RF)
 • Έχει τον μικρότερο αριθμό εφαρμογών
 • Ενδείκνυται για άτομα όλων των ηλικιών άντρες και γυναίκες

Το Laser E-Light ανταποκρίνεται:

 • Σε όλους τους τύπους δέρματος
 • Σε λεπτές – χοντρές και ανοιχτόχρωμες τρίχες
 • Σε όλες τις περιοχές πρόσωπο, χέρια, μασχάλες, πλάτη, πόδια, στήθος, μπικίνι

Συχνές Ερωτήσεις

Από την πρώτη κιόλας συνεδρία έχετε ορατά κενά και ένα μεγάλο μέρος των τριχών δεν επανεκφύεται. Το 80% – 90% των θυλάκων της τρίχας απενεργοποιούνται και δεν παράγουν νέα τρίχα. Το αποτέλεσμα είναι σταθερό και μόνιμο.
Η ανάπτυξη της θερμοκρασίας καταστρέφει τα κύτταρα stem τα οποία είναι υπεύθυνα για την παραγωγή της νέας τρίχας). Οι τρίχες θα πέσουν σταδιακά μετά από 10-15 ημέρες(εκτός από κάποιες περιπτώσεις)
Ο νέος κύκλος τριχών θα ξεκινήσει μετά από 30-40 ημέρες. Οι αγωγές επαναλαμβάνονται κάθε 4, 6 ή 8 εβδομάδες (στις τελευταίες συνεδρίες) ανάλογα με την περιοχή και το άτομο και την συνεδρία. Συνήθως χρειάζονται 8-12 επισκέψεις.
Δεν πονάει καθόλου διότι με το σύστημα ψύξης που διαθέτει, προσφέρει μεγάλη άνεση. Κατά την διάρκεια της συνεδρίας η κεφαλή διατηρείται στους -4oC σε ολη την διάρκεια της θεραπείας,, οπότε αποκλείεται η πιθανότητα εγκαύματος. Kατά την εφαρμογή, για μεγαλύτερη προστασία και απορρόφηση της δέσμης φωτός, τοποθετείται ειδικό τζελ ώστε η ενέργεια να μην έρθει σε άμεση επαφή με την επιδερμίδα.
Το Laser E-Light είναι κατάλληλο και για σκούρους φωτότυπους (4 ή 5) αφού η αισθητικός μπορεί να παραμετροποιήσει το μηχάνημα για το προσωπικό πρόγραμμα κάθε ατόμου.