Τηλ.: 2310 222 607

Η Μεσοθεραπεία Σώματος είναι μία σύγχρονη μέθοδος για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, τοπικής συσσώρευσης λίπους και της χαλάρωση του δέρματος. Είναι σχετικά ανώδυνη και διαρκεί περίπου 1 ώρα. Απαιτούνται συνήθως 6-10 συνεδρίες για να επιτύχουμε το ιδανικό αποτέλεσμα. Μπορεί να γίνει οποιαδήποτε εποχή του χρόνου.
Η μεσοθεραπεία σώματος είναι η μόνη μη επεμβατική θεραπεία που βελτιώνει το ανάγλυφο περίγραμμα του σώματος. Είναι ενέσιμη ανώδυνη με ειδικό πιστόλι μικρονυγμών. Η μη επεμβατική αυτή τεχνική επιτυγχάνει βαθύτερη διείσδυση στο λιπώδη ιστό των ουσιών αυτών που προκαλούν υπεραιμία και βοηθούν στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας όσο και του τοπικού πάχους. Πρόκειται για φαρμακευτικές ουσίες (καφεΐνη, προκαΐνη, πεντοξυφιλίνη, υαλουρονιδάση κ.λ.π.) που έχουν λυπολυτικές, συσφικτικές και αποιδημητικές ιδιότητες και αποβλέπουν στην βελτίωση της μικροκυκλοφορίας και στην αποδόμηση των λιποκυττάρων.

Επιπλοκές:

Οι επιπλοκές είναι σπάνιες αλλά αναστρέψιμες σε 2-3 μέρες. Σπάνια παρατηρούνται εκχυμώσεις, φλεγμονή, ερύθημα ή οίδημα.

Αντενδείξεις:

Η μεσοθεραπεία δεν πρέπει να γίνεται σε άτομα που πάσχουν από αυτοάνοσο νόσημα, διαταραχή πήξης του αίματος, ή λαμβάνουν θρομβολυτικά, αντιπηκτικά φάρμακα, ασπιρίνη, μη στεροειδή αντιφλεγμονώδη, σε περιοχή με όγκο, ενεργό φλεγμονή ή έρπη καθώς σε εγκύους και παιδιά.

Συχνές Ερωτήσεις

Η θεραπεία διαρκεί 1 ώρα και απαιτούνται συνήθως 6-10 συνεδρίες για να επιτύχουμε το ιδανικό αποτέλεσμα.
Η μεσοθεραπεία σώματος μπορεί να γίνει οποιαδήποτε εποχή του χρόνου.
Η μεσοθεραπεία δεν πρέπει να γίνεται σε άτομα που πάσχουν από αυτοάνοσο νόσημα, διαταραχή πήξης του αίματος, ή λαμβάνουν θρομβολυτικά, αντιπηκτικά φάρμακα, ασπιρίνη, μη στεροειδή αντιφλεγμονώδη, σε περιοχή με όγκο, ενεργό φλεγμονή ή έρπη καθώς και σε εγκύους ή λοχία και παιδιά. [/accordion_item
Οι επιπλοκές είναι σπάνιες αλλά αναστρέψιμες σε 2-3 μέρες. Σπάνια παρατηρούνται εκχυμώσεις, φλεγμονή, ερύθημα ή οίδημα.