Τηλ.: 2310 222 607

Οι γυναίκες συχνά ανησυχούν για την εμφάνισή τους. Η αλλαγή του βάρους οφείλεται σε διάφορους παράγοντες, ηλικία εγκυμοσύνη επαναλαμβανόμενες δίαιτες κ.α. Το δέρμα χάνει την ελαστικότητα και τη σφριγιλότητά του. Η εμφάνιση της κυτταρίτιδας είναι αποτέλεσμα της φτωχής μικροκυκλοφορίας και της αναποτελεσματικής αφαίρεσης των νεκρών κυττάρων Περιττό λίπος, αποτέλεσμα μη ρυθμισμένης λήψης θερμίδων αποθηκεύεται στο σώμα, με αποτέλεσμα να αλλάζει η εξωτερική εμφάνιση και η διάθεση.
To Tsolaki Βeauty Center με την πολυετή πείρα, έχει αναπτύξει μια ολοκληρωμένη σειρά θεραπειών με βιοτεχνολογικά προϊόντα για το αδυνατίσμα, την κυτταρίτιδας και τη χαλάρωση που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε και πάλι μια νεανική και κομψή σιλουέτα που θα σας κάνουν γρήγορα να χαμογελάσετε ξανά. Όποια και αν είναι η δική σας ανάγκη, το Tsolaki Beauty Center εχει να σας προσφέρει ένα πρόγραμμα για το σώμα σας που θα είναι ειδικά σχεδιασμένο για σας με μακροχρόνια αποτελέσματα.

Luxury body sea weed wrap

Ζήστε την μαγεία της θάλασσας και της φύσης, επωφεληθείτε από το ενεργητικό τους άγγιγμα. Λιπολυτική και συσφιγκτική θεραπεία σώματος που βασίζεται στις λιπολυτικές ιδιότητες των Φυκιών, στα απισχναντικά λιποσώματα με Καρνιτίνη και Καφεΐνη, στο Οργανικό Πυρίτιο, στην πράσινη Άργιλο, στην ιχθυοελαστίνη και σε δραστικά φυτικά εκχυλίσματα (Κισσός, πράσινο Τσάι Αγριοκαστανιά, Τσεντέλλα, Εκουιζέτο, Ρούσκο κ.α.) Είναι κατά της κυτταρίτιδας, συμβάλλουν στην μείωση του βάρους και στην σύσφιξη σώματος. Εμφανή αποτελέσματα και απώλεια πόντων από την πρώτη κιόλας επίσκεψη!!!

Σοκολατοθεραπεία (Chocolate Body Treatment)

Anti – Stress θεραπεία σώματος που βασίζεται στο φυσικό Κακάο και σε άλλα δραστικά συστατικά περιποίησης σώματος. Η αίσθηση της σοκολάτας στο δέρμα και το φυσικό πλούσιο άρωμα της δημιουργούν ευεξία και χαλαρώνουν (anti – stress) λόγω της γνωστής ιδιότητάς της να προάγει την δημιουργία ενδορφινών.