Τηλ.: 2310 222 607

Το δέρμα στο στήθος καταπονείται περισσότερο από ό,τι σε άλλες περιοχές του σώματος.
Διατηρήστε το στήθος σας ελκυστικό, επανακτήστε το μυϊκό τόνο και την σύσφιξη που σας αξίζει και αντιμετωπίστε μια για πάντα συμπτώματα ατροφίας, υπερτροφίας ή χαλάρωσης. Η καμπύλη του στήθους εξαρτάται από την σύσφιξη του δέρματος και τους υποστηρικτικούς μυς. Η ελαστικότητα του δέρματος δοκιμάζεται συνέχεια στις περιόδους εγκυμοσύνης, δίαιτας και γήρανσης, για αυτό και πρέπει να διατηρείται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Για να συμβεί αυτό είναι απαραίτητο να αρχίσετε να το φροντίζετε από νωρίς, γιατί το στήθος είναι αναπόσπαστο κομμάτι της γυναικείας θηλυκότητας και εσείς θέλετε να είστε πιο θηλυκή από ποτέ!

Η κατάλληλη περιποίηση για το στήθος εξαρτάται από τη συνολική λειτουργία και κατάσταση του γυναικείου οργανισμού. Δεν είναι δυνατό να διαχωρίσουμε το στήθος από την ποιότητα της διατροφής, την κατάσταση του πεπτικού και του ενδοκρινολογικού συστήματος και την γενικότερη καλή υγεία.
Οι σύγχρονες διατροφικές συνήθειες είναι υπεύθυνες για πολλές πεπτικές ανωμαλίες, οι οποίες από μόνες τους προκαλούν διατροφικές δυσλειτουργίες στον οργανισμό. Το στήθος επηρεάζεται ιδιαίτερα από την διατροφική ανισορροπία.
Στο Tsolaki Beauty Center εφαρμόζουμε θεραπείες της γαλλικής εταιρίας Gernetic η οποία έχει αναπτύξει μία τεχνική για να αντιμετωπίσει αυτές τις ατέλειες, που βασίζεται στη διαδερμική απορρόφηση των ενεργών συστατικών που έχουν δημιουργηθεί μέσω της βιοτεχνολογίας. Τα φυσικά αυτά ενεργά συστατικά, βασισμένα σε μία νέα εκδοχή βιοβοτανολογικών παραγώγων από διάφορα φυτά (μύρο, κισσος κτλ) και θαλάσσια στοιχεία (chlorella, spirulina κτλ), συμβάλλουν στην σύνθεση του μεταβολισμού με αμινοξέα, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, στοιχεία απαραίτητα για την καλή λειτουργία του οργανισμού.
Τα βιοτεχνολογικά καλλυντικά τα οποία δεν περιέχουν ορμόνες βοηθούν αποτελεσματικά στην επαναφορά των ελαστικών ινών και θρέφουν τα κύτταρα των υποστηρικτικών ιστών του στήθους. Έτσι, τα κύτταρα αφομοιώνουν και αξιοποιούν πολύ πιο εύκολα τα θρεπτικά συστατικά των προϊόντων φροντίδας Gernetic για το στήθος.

Εκτός των θεραπειών με καλλυντικά Gernetic, στο Tsolaki Beauty Center εφαρμόζουμε, το Compu-Lift και το Laser E-light τα οποία αποτελούν δύο εξελιγμένες τεχνολογίες με τις οποίες πετυχαίνουμε ανόρθωση και σύσφιξη του στήθους.