Τηλ.: 2310 222 607

Οι γυναίκες συχνά ανησυχούν για την εμφάνισή τους. Η αλλαγή του βάρους οφείλεται σε διάφορους παράγοντες, ηλικία εγκυμοσύνη επαναλαμβανόμενες δίαιτες κ.α. Το δέρμα χάνει την ελαστικότητα και τη σφριγιλότητά του. Η εμφάνιση της κυτταρίτιδας είναι αποτέλεσμα της φτωχής μικροκυκλοφορίας και της αναποτελεσματικής αφαίρεσης των νεκρών κυττάρων Περιττό λίπος, αποτέλεσμα μη ρυθμισμένης λήψης θερμίδων αποθηκεύεται στο σώμα, με αποτέλεσμα να αλλάζει η εξωτερική εμφάνιση και η διάθεση.
To Tsolaki Βeauty Center με την πολυετή πείρα, έχει αναπτύξει μια ολοκληρωμένη σειρά θεραπειών με βιοτεχνολογικά προϊόντα για το αδυνατίσμα, την κυτταρίτιδα και τη χαλάρωση που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε και πάλι μια νεανική και κομψή σιλουέτα που θα σας κάνουν γρήγορα να χαμογελάσετε ξανά. Όποια και αν είναι η δική σας ανάγκη, το Tsolaki Beauty Center εχει να σας προσφέρει ένα πρόγραμμα για το σώμα σας που θα είναι ειδικά σχεδιασμένο για σας με μακροχρόνια αποτελέσματα.

Luxury body sea weed wrap

Ζήστε την μαγεία της θάλασσας και της φύσης, επωφεληθείτε από το ενεργητικό τους άγγιγμα. Λιπολυτική και συσφιγκτική θεραπεία σώματος που βασίζεται στις λιπολυτικές ιδιότητες των Φυκιών, στα απισχναντικά λιποσώματα με Καρνιτίνη και Καφεΐνη, στο Οργανικό Πυρίτιο, στην πράσινη Άργιλο, στην ιχθυοελαστίνη και σε δραστικά φυτικά εκχυλίσματα (Κισσός, πράσινο Τσάι Αγριοκαστανιά, Τσεντέλλα, Εκουιζέτο, Ρούσκο κ.α.) Είναι κατά της κυτταρίτιδας, συμβάλλουν στην μείωση του βάρους και στην σύσφιξη σώματος. Εμφανή αποτελέσματα και απώλεια πόντων από την πρώτη κιόλας επίσκεψη!!!

Σοκολατοθεραπεία (Chocolate Body Treatment)

Anti – Stress θεραπεία σώματος που βασίζεται στο φυσικό Κακάο και σε άλλα δραστικά συστατικά περιποίησης σώματος. Η αίσθηση της σοκολάτας στο δέρμα και το φυσικό πλούσιο άρωμα της δημιουργούν ευεξία και χαλαρώνουν (anti – stress) λόγω της γνωστής ιδιότητάς της να προάγει την δημιουργία ενδορφινών.

Κρυοθεραπεία

Η χαλάρωση του δέρματος είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί ένα μεγάλο ποσοστό ανδρών και γυναικών. Πολλοί μπερδεύουν την μυϊκή με την επιδερμική χαλάρωση και καταφεύγουν στα γυμναστήρια, πιστεύοντας ότι με την ενδυνάμωση των μυών θα επαναφέρουν και την χαλάρωση του δέρματος. Το δέρμα δεν αποτελείται από μύες αλλά από ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης, που το διατηρούν σφριγηλό και νεανικό. Με το πέρασμα του χρόνου ή με την αυξομείωση του βάρους οι ίνες αυτές διατείνονται και μειώνεται η ελαστικότητα τους με αποτέλεσμα την χαλάρωση του δέρματος. Η κρυοθεραπεία είναι μία μέθοδος που επαναφέρει την ελαστικότητα των ινών και σχηματίζει το χαμένο περίγραμμα του σώματος. Τα ενεργά συστατικά τόνωσης που χρησιμοποιούνται, επιδρούν ευεργετικά και αντιδρούν στην φυσική επίπτωση της χαλάρωσης. Συνδιαστικά με την RF ραδιοσυχνότητα έχουμε την αποκατάσταση της χαλάρωσης.