Τηλ.: 2310 222 607

Καθαρισμός Προσώπου για Άνδρες και Γυναίκες Μόνο 29€

Ολοκληρωμένος βαθύς Καθαρισμός Προσώπου για άνδρες και γυναίκες που περιλαμβάνει δερμοαπόξεση με διαμάντι, σπάτουλα υπερήχων και Οξέα AHA-PHA.

Ολοκληρωμένος, βαθύς και πλήρης Καθαρισμός Προσώπου που περιλαμβάνει ντεμακιγιάζ, Δερμοαπόξεση με Διαμάντι, Σπάτουλα Υπερήχων και Οξέα AHA-PHA, εφαρμογή κρέμας, εφαρμογή μάσκας με ενυδατικά, αναζωογονητικά και ρυθμιστικά συστατικά, εφαρμογή ενυδατικής και αντηλιακής κρέμας και ελαφρύ μακιγιάζ στις γυναίκες με την εγγύηση του κέντρου ομορφιάς Tsolaki Beauty Center για σίγουρο αποτέλεσμα. Η κανονική τιμή της υπηρεσίας είναι 60€ αλλά μπορείτε να την αποκτήσετε ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ με 29€.

ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

€ 29.00

ΑΡΧΙΚΗ ΑΞΙΑ

€ 60.00

Η προσφορά λήγει σε

2017/07/31 23:59:59

Η Προσφορά περιλαμβάνει:

Ντεμακιγιάζ
Ολοκληρωμένο, βαθύ και πλήρη καθαρισμό προσώπου με:
Ντεμακιγιάζ
Δερμοαπόξεση με Διαμάντι (Diamond Microdermabrasion)
Σπάτουλα Υπερήχων για την απομάκρυνση των υπολειμμάτων του σμήγματος
Οξέα Φρούτων ΑΗΑ-PHA
Εφαρμογή κρέμας και εφαρμογή μάσκας με ενυδατικά, αναζωογονητικά και ρυθμιστικά συστατικά (υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, βλαστοκύτταρα, χαβιάρι, πεπτίδια κολλαγόνου, ΑΗΑ, θαλάσσια εκχυλίσματα) ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε δέρματος
Εφαρμογή ενυδατικής και αντηλιακής κρέμας
Ελαφρύ μακιγιάζ

Δερμοαπόξεση Με Διαμάντι

Η Δερμοαπόξεση με Διαμάντι είναι η πιο προηγμένη θεραπεία μικροδερμοαπόξεσης για το πρόσωπο και το σώμα. Η δερμοαπόξεση με διαμάντι αποτελεί τον πυρήνα σε όλες τις θεραπείες αντιγήρανσης. Χρησιμοποιώντας κεφαλές από γνήσια, κομμένα με laser, διαμάντια αφαιρείται αναίμακτα η επιφανειακή στιβάδα του δέρματος με συνέπεια την λείανση του, ενώ παράλληλα μια απαλή αναρρόφηση ενεργοποιεί τον σχηματισμό νέου κολλαγόνου & ελαστίνης είναι η ιδανική και πιο απλή θεραπεία για ένα αναζωογονημένο, απαλό και καθαρό πρόσωπο. Απομακρύνει από το δέρμα μηχανικά το σμήγμα και όλα τα νεκρά κύτταρα και χαρίζει λεία, λαμπερή και νεανική όψη στην επιδερμίδα χωρίς λεπτές ρυτίδες.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την Δερμοαπόξεση με Διαμάντι

Σπάτουλα Υπερήχων

Το Tsolaki Beauty Center διαθέτει μία νέα μη επεμβατική περιποίηση αναζωογόνησης και ανανέωσης χωρίς καμία παρενέργεια και ερεθισμό, την σπάτουλα υπερήχων, που συνδυάζει την τεχνολογία της μικρο-δερμοαπόξεσης και των υπερήχων. Προσφέρει βαθύ καθαρισμό στο δέρμα. Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και το σμήγμα από την επιφάνεια του δέρματος. Βοηθά αποτελεσματικά στην εξαγωγή του εγκλωβισμένου σμήγματος που φράζουν τους πόρους του δέρματος. Θεαματική βελτίωση σε δέρματα με λεκέδες, ουλές ακμής, θαμπό – άτονο δέρμα λόγω ορμονικών διαταραχών.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την Σπάτουλα Υπερήχων

Οξέα AHA-PHA

Η θεραπεία με οξέα είναι από τις πλέον ανώδυνες και αποτελεσματικές μεθόδους βελτίωσης της εικόνας του προσώπου. Η θεραπεία βελτιώνει θεαματικά την όψη του δέρματος μέσω της εφαρμογής μιγμάτων οξέων με μικρό μοριακό βάρος και μεγάλη βιο-δραστικότητα. Μειώνει τις λεπτές γραμμές του προσώπου, χαρίζει φωτεινότητα στην επιδερμίδα και διορθώνει περιοχές αποχρωματισμού της, όπως είναι οι πανάδες. Το οξέα έχουν την δυνατότητα να απαλύνει τις ουλές από την ακμή. Οι πανάδες ή οι ουλές από ακμή, όταν εξαλειφθούν δεν επανέρχονται. Τα οξέα είναι μία ομάδα οργανικών μη τοξικών ουσιών που βρίσκονται στις τροφές, όπως τα φρούτα (γλυκολικό οξύ, λακτικό, κιτρικό οξύ, το μηλικό οξύ, τριγυκό οξύ). Τα οξέα σε μικρές συγκεντρώσεις σπάνε τους δεσμούς των κυττάρων στην κεράτινη στοιβάδα και επιτυγχάνουν την απολέπιση του δέρματος. Με αυτόν τον τρόπο ενεργοποιείται η φυσική διαδικασία κυτταρικής ανανέωσης και η επιδερμίδα αποκτά απαλή υφή, λάμψη και υγιή όψη, ενώ ταυτόχρονα γίνεται περισσότερο συμπαγής και ανθεκτική.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα Οξέα AHA-PHA

Καλέστε τώρα στο 2310 222 607

και επωφεληθείτε της προσφοράς

Χωρίς Σχόλια

Comments are closed.