Τηλ.: 2310 222 607

Spa Bachelor Party

Μειώστε την ένταση πριν το γάμο σας απολαμβάνοντας ολοκληρωμένες φροντίδες ομορφιάς μαζί με τις φίλες σας. Σε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον με εξειδικευμένο προσωπικό αναλαμβάνουμε να δώσουμε λύση σε κάθε αισθητικό πρόβλημα προσφέροντας μία πλούσια λίστα από φροντίδες ομορφιάς προσώπου – σώματος και στυλιστικές προτάσεις ομορφιάς για τα μαλλιά, το μακιγιάζ και τα νύχια σας απολαμβάνοντας απολαυστικά ροφήματα, κοκτέιλ, ποτά, χυμούς και σνακ κατά την διάρκεια των αισθητικών εφαρμογών ακούγοντας αγαπημένες μελωδίες.

Ζήστε την εμπειρία του spa bachelor party στο Tsolaki Beauty Center!!!

Γαμήλια περιποίηση μητέρων

Στο Tsolaki Beauty Center εφαρμόζουμε ξεχωριστές γαμήλιες υπηρεσίες ομορφιάς προσώπου – σώματος – άκρων και μακιγιάζ που στόχο έχουν να χαρίσουν στην μητέρα και στην πεθερά της νύφης μία βελούδινη επιδερμίδα χωρίς ρυτίδες – χαλάρωση και λεκέδες στο πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ, πλάτη, μπράτσα και χέρια.

Συμβουλευτείτε μας έγκαιρα ώστε να προλάβετε να βελτιώσετε την εμφανισή σας στο πρόσωπο ή στο σώμα. Το σωστά επιλεγμένο μακιγιάζ από έμπειρη make up artist θα αναδείξει τα δυνατά σημεία των χαρακτηριστικών σας την μοναδική αυτή στιγμή της ζωή σας.

Γαμήλια περιποιήση κουμπάρας

Χαρίστε στον εαυτό σας μία εντυπωσιακή και προσεγμένη εμφάνιση την ιδιαίτερη αυτή στιγμή που γίνεστε κουμπάρα. Απολαύστε μία ολοκληρωμένη φροντίδα ομορφιάς στο Tsolaki Beauty Center για ένα λαμπερό δέρμα και σμιλευμένο σώμα. Την ημέρα του γάμου αναλαμβάνουμε το μακιγιάζ και τα μαλλιά σας για μία ξεχωριστή εμφάνιση απόλυτα εναρμονισμένη με το προσωπικό σας στυλ!!!