Τηλ.: 2310 222 607

Απαλλαγείτε από το διπλοσάγονο με Lipo-laser, την πιο σύγχρονη μέθοδο λιποδιάλυσης με εντυπωσιακά αποτελέσματα στα δύσκολα σημεία.

Οι δραστικές ακτίνες χαμηλής συχνότητας του διοδικού laser καταστρέφουν την κυτταρική μεμβράνη των λιποκυττάρων, δημιουργώντας οπές επάνω της, μέσα από τις οποίες αποδεσμεύονται ευκολότερα τα λιπαρά οξέα που προήλθαν από την γαλακτοποίηση του λιπώδους ιστού και παροχετεύονται μέσω της λεμφικής οδού.

Εφαρμόζεται σε όλα τα σημεία του σώματος που παρουσιάζουν συσσώρευση λίπους και κυτταρίτιδα (κοιλιά, μηρούς, γόνατα, γλουτούς, βραχίονες) αλλά και το πρόσωπο (διπλοσάγονο, μάγουλα).

Κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου 20 λεπτά και εφαρμόζεται 2 φορές την εβδομάδα.

Είναι ανώδυνο, απόλυτα ασφαλές και προσφέρει έντονη λιποδιάλυση, αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας αλλά και σύσφιξη διότι το Lipo-laser ενεργοποιεί την κολλαγογέννεση.

Λόγω της τεχνολογίας που χρησιμοποιείται το laser είναι ψυχρό και δεν υπάρχει αύξηση θερμοκρασίας στο σημείο που εφαρμόζεται.

Ο μηχανισμός λειτουργίας του Lipo-laser βοηθά στη ρύθμιση της λεπτίνης, της όρεξης, της αύξησης μεταβολισμού, τη μείωση του οξειδωτικού στρες.

Μειώνει τα επίπεδα του λίπους τοπικά με τη δράση στην ATP και στα λιποκύτταρα κάνοντας διάτρητη τη μεμβράνη τους και ταυτόχρονα σύσφιξη μέσω της παραγωγής νέου κολλαγόνου.