Τηλ.: 2310 222 607

Η ακμή χαρακτηρίζεται από φλεγμονή των σμηγματογόνων αδένων και αναπτύσσεται όταν παράγουν υπερβολικό σμήγμα (σμηγματόρροια). Το κύριο βακτήριο για την εμφάνιση της ακμής είναι το προπιονικό. Σκοπός της θεραπείας είναι να μειώσει τον αριθμό των βακτηριδίων για να αποφευχθεί μόλυνση και να επιτευχθεί η μείωση της παραγωγής σμήγματος.

Το Tsolaki Beauty Center διαθέτει το πιο άρτιο και επιστημονικά εξελιγμένο μηχάνημα της παγκόσμιας αγοράς το Laser E-Light. Το Ε-Light είναι η πιο σύγχρονη τεχνολογία παγκοσμίως που στηρίζεται στην μέθοδο του παλμικού φωτός (IPL) συνδυασμένο με ραδιοσυχνότητα (RF) και κρυοθεραπεία για ανώδυνη εφαρμογή. Με το Laser E-Light αυξάνεται η παραγωγή των πορφυρινών ενζύμων, τα οποία ένζυμα, είναι ο εχθρός του προπιονικού βακτηρίου που προκαλεί την ακμή. Το IPL μεταφέρει ενέργεια η οποία απορροφάται από τα φλεγμονώδη στοιχεία της ακμής, με αποτέλεσμα τη μείωση της φλεγμονής, την ερυθρότητα των περιοχών του δέρματος που πάσχουν από ακμή και την ρύθμιση του σμήγματος. Η ραδιοσυχνότητα (RF) ενεργοποιεί τους ινοβλάστες για παραγωγή κολλαγόνου – ελαστίνης με αποτέλεσμα την εξάλειψη των σημαδιών – ουλών της ακμής. Το σημείο εφαρμογής ψύχεται άμεσα ταυτόχρονα με την δέσμη φωτός οπότε η εφαρμογή είναι ανώδυνη. Η εφαρμογή θα είναι προσαρμοσμένη πάνω στις απαιτήσεις του κάθε δέρματος ατομικά, ανάλογα με τον τύπο της ακμής π.χ. φαγεσωρική, κυστική, ουλώδης, φλεγμονώδης, κλπ.

Το Laser E-Light είναι κατάλληλο για οποιοδήποτε βαθμό ακμής και λιπαρότητας δέρματος και για όλες τις ηλικίες. Η εφαρμογή του Laser E-Light γίνεται σε 4-10 συνεδρίες και μπορεί να εφαρμοστεί από την πιο ήπια φαγεσωρική ακμή μέχρι και την φλεγμονώδη ακμή.