Τηλ.: 2310 222 607

Phyto – peeling:

Το phyto – peeling είναι μία μέθοδος απολέπισης και άμεσης ανάπλασης του δέρματος. Το phyto – peeling χρειάζεται ιδιαίτερη εμπειρία και γίνεται από το εξειδικευμένο προσωπικό του Tsolaki Beauty Center. Εφαρμόζεται πολύ συχνά για την ανανέωση του δέρματος με απόλυτα φυσικό τρόπο χάρη στα εκχυλίσματα βοτάνων, ενώ με τη βοήθεια της εφαρμοσμένης νανοτεχνολογίας, μεγιστοποιείται η διείσδυση και η δράση τους. Το phyto – peeling αποτελεί μία αποτελεσματική θεραπεία για ουλές ακμής, διεσταλμένους πόρους, δυσχρωμίες, πανάδες, ρυτίδες, ραβδώσεις και θαμπό δέρμα. Η συνεδρία διαρκεί από 30’ έως 1 ώρα και ο πελάτης εμφανίζει παροδική ερυθρότητα, η οποία υποχωρεί σε λίγη ώρα. Ακολουθεί απολέπιση της επιδερμίδας, τις επόμενες 3 μέρες, και απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων. Το δέρμα γίνεται υγιές, φρέσκο, λαμπερό και νεανικό. Η συχνότητα εξαρτάται από το πρόβλημα. Η χρήση αντηλιακού είναι απαραίτητη. Τα ενεργά συστατικά προέρχονται από φυτά της θάλασσας, οργανικό πυρίτιο, χαμομήλι κ.α.
Με το phyto-peeling αντιμετωπίζονται περιπτώσεις όπως:

  • Αυξημένη σμηγματόρροια
  • Φλεγμονώδης ακμή και δέρμα με υπερκεράτωση, φαγέσωρες, κύστες
  • Ουλές ακμής
  • Ρυτίδες, ραβδώσεις και σημάδια πρόωρης γήρανσης
  • Διαταραχή της μελανίνης (πανάδες)
  • Φωτογήρανση
  • Τραχύ και λιπαρό δέρμα, με διεσταλμένους πόρους
  • Προετοιμασία πριν την εφαρμογή ενέσιμου ή άλλης ιατρικής – αισθητικής επέμβασης
  • Για όλους τους τύπους δέρματος

Τα αποτελέσματα του phyto – peeling είναι πολύ γρήγορα και ορατά με ευρύτερο φάσμα δράσης. Με την ολοκλήρωση της θεραπείας η εικόνα της επιδερμίδας αλλάζει σε τόσο μεγάλο βαθμό που επηρεάζει όχι μόνο την εμφάνιση αλλά και την ψυχολογία του ατόμου.

Peeling με οξέα :

Η θεραπεία με οξέα είναι από τις πλέον ανώδυνες και αποτελεσματικές μεθόδους βελτίωσης της εικόνας του προσώπου. Η θεραπεία βελτιώνει θεαματικά την όψη του δέρματος μέσω της εφαρμογής μιγμάτων οξέων με μικρό μοριακό βάρος και μεγάλη βιο-δρατικότητα. Μειώνει τις λεπτές γραμμές του προσώπου, χαρίζει φωτεινότητα στην επιδερμίδα και διορθώνει περιοχές αποχρωματισμού της, όπως είναι οι πανάδες. Το peeling έχει την δυνατότητα να απαλύνει τις ουλές από την ακμή. Οι πανάδες ή οι ουλές από ακμή, όταν εξαλειφθούν δεν επανέρχονται. Τα οξέα είναι μία ομάδα οργανικών μη τοξικών ουσιών που βρίσκονται στις τροφές, όπως τα φρούτα (γλυκολικό οξύ, λακτικό, κιτρικό οξύ, το μηλικό οξύ, τριγυκό οξύ). Τα οξέα σε μικρές συγκεντρώσεις σπάνε τους δεσμούς των κυττάρων στην κεράτινη στοιβάδα και επιτυγχάνουν την απολέπιση του δέρματος. Με αυτόν τον τρόπο ενεργοποιείται η φυσική διαδικασία κυτταρικής ανανέωσης και η επιδερμίδα αποκτά απαλή υφή, λάμψη και υγιή όψη, ενώ ταυτόχρονα γίνεται περισσότερο συμπαγής και ανθεκτική. Η θεραπεία με AHA αποτελείται από δύο στάδια: το στάδιο προπαρασκευής, όπου οι ασθενείς προετοιμάζουν το δέρμα του προσώπου τους για την θεραπεία, εφαρμόζοντας στο σπίτι κατάλληλα σκευάσματα, και το κυρίως στάδιο της θεραπείας που πραγματοποιείται στο Tsolaki Beauty Center. Ακολουθεί απολέπιση της επιδερμίδας η οποία δεν είναι ορατή. Η συχνότητα των συνεδριών εξαρτάται από το πρόβλημα κάθε επιδερμίδας. Η χρήση αντηλιακού είναι απαραίτητη.

Μηχανικά:

1. Μικροδερμοαπόξεση με διαμάντι

2. Σπάτουλα Υπερήχων