Τηλ.: 2310 222 607

Μεσοθεραπεία με Derma Pen

Το Derma Pen είναι μία μικροσυσκευή, είναι ένα σύστημα που μοιάζει με στυλό, και με την κεφαλή του προκαλεί στο δέρμα μικρούς νυγμούς – Microneedling.
Η λειτουργία του στηρίζεται στον μηχανικό τραυματισμό του δέρματος.
Στο δέρμα το Derma Pen με τις 12 ακίδες της κεφαλής του, προκαλεί πολλαπλούς νυγμούς με ταχύτητα έως και 100 φορές ανά δευτερόλεπτο, με ελεγχόμενο βάθος διείσδυσης από 0,25mm έως 2,2mm.
Η επαναλαμβανόμενη κίνηση των μικρο-ακίδων, δημιουργεί μικροσκοπικές οπές στην επιδερμίδα και επιτυγχάνει διείσδυση βιοδραστικών ουσιών και ενεργοποίηση της ενδογενούς (φυσικής) παραγωγής κολλαγόνου.

Η προηγμένη τεχνολογία (micro-pen-needling), προωθεί την άμεση επούλωση της επιδερμίδας έπειτα από τη δημιουργία των μικρο-οπών με ενδογενή δημιουργία koλλαγόνου και ελαστίνης με μια διαδικασία παρόμοια της εφαρμογής Fractional Laser, αλλά χωρίς τις παρενέργειες και το μακρύ χρόνο αποκατάστασης. Κύρια δραστικά συστατικά της εφαρμογής είναι το Υαλουρονικό οξύ, Bιταμίνες, DMA,Aμινοξέα κ.α.
Η δημιουργία των μικρο-οπών στην επιδερμίδα μπορεί να οδηγήσει στην απορρόφηση έως και 80% των θρεπτικών και δραστικών συστατικών που εφαρμόζονται στην επιδερμίδα κατά τη διάρκεια της εφαρμογής.