Τηλ.: 2310 222 607

Μακιγιάζ Ημέρας – Βραδινό

Φυσικό, έντονο, μοντέρνο, σοφιστικέ, ανάλογα με τις τάσεις της μόδας και τις απαιτήσεις σας. Για ειδικές συναντήσεις την ημέρα και για δεξιώσεις και πάρτι που θέλετε να ξεχωρίζετε και να αναδείξετε τον καλύτερο σας εαυτό.

Σχηματισμός φρυδιών

Το σωστό σχήμα φρυδιών αναδεικνύει ή υποβαθμίζει ένα πρόσωπο. Στο Tsolaki Beauty Center εξειδικευμένη αισθητικός προσωπολόγος μελετάει την σχηματολογία του προσώπου και σχηματίζει βήμα-βήμα τα φρύδια ώστε το σχήμα τους εν συνεχεία να ταιριάζει απόλυτα και να αναδεικνύει τα καλύτερα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Tattoo φρυδιών – χειλιών

Με το ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών μπορούμε να διορθώσουμε τα αδύναμα ή τα μη καλοσχηματισμένα φρύδια και να αλλάξουμε την έκφραση του προσώπου. Το ίδιο ισχύει και για το περίγραμμα των χειλιών, εφαρμόζοντας αυστηρούς κανόνες υγιεινής. Στο Tsolaki Beauty Center χρησιμοποιούμε ορυκτά χρώματα και ατομικές βελόνες.

Φυτευτές Βλεφαρίδες

Μία εντυπωσιακή λύση ομορφιάς είναι οι φυτευτές βλεφαρίδες. Μικρές τουφίτσες από φυσική τρίχα κολλούνται επάνω στις φυσικές βλεφαρίδες δίνοντας ένα τέλειο αποτέλεσμα πυκνών μακριών πανέμορφων και ελκυστικών βλεφαρίδων διάρκειας μιας εβδομάδας.
Αν οι βλεφαρίδες και τα φρύδια σας είναι ξανθά ή ανοιχτόχρωμα υπάρχει δυνατότητα βαφής τους με προϊόντα κατάλληλα να εφαρμόζονται στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Το αποτέλεσμα διαρκεί 2 μήνες.